Issue possted in tech help sub-forum
Close
    
    
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Senior Member johnste1960's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Shakopee, MN
    Posts
    303

    Issue possted in tech help sub-forum

    Please read and respond to this issue if you can provide some input.

    Cam shaft sensor (speed sensor) => broken magnet
    Last edited by johnste1960; 01-02-2017 at 06:57 PM.
    Current Bikes: cx500t1, cx500t2, cx500t3=UK version, cx650t 1979 CBX zx750E1 (750 turbo#1), zx750E2(750turbo#2 -parts bike but planning to completely rebuild), zx750E1(750turbo#3 -high performance build, shooting for 150HP), 1973 H1-500, 1974 H1-500, 1974 H2-750, 2014 BMW K1600GTL-Exclusive, 1984 Honda Interceptor 1000:blob10:


    Previous Bikes: CB500T, 1974 Kawasaki 900 z1, 1989 Yamaha Vmax, 2008 HD soft tail custom

  2. #2
    Super Moderator ramprat06's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Vancouver, WA USA
    Posts
    10,355
    I responded to the other thread.
    G-Loria's Story including Part III > I miss her dearly, but she is in good hands. Part III included at the end of the link.

    Forum Settings that everyone should make

    Photo and Video posting Tips

    The WIKI link for all the good tech stuff. including free FSM's
    with addendums

    Larry's most excellent CX/GL Carb book link

    TAPATALK USERS--
    Please go into the Tapatalk app's settings and turn off the "auto signature" feature. Thank You.


Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Just noticed a trend in the tech help forum.
    By Madathlon in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 08-07-2016, 01:30 AM
  2. Another example of early tech vs. full-blown tech
    By maggotier in forum Off-Topic Posts
    Replies: 12
    Last Post: 10-15-2015, 01:41 AM
  3. New to forum. Electrical issue. Please help
    By brothercaine in forum Technical Help Forum
    Replies: 7
    Last Post: 07-28-2014, 11:59 PM
  4. Forum Tech. Troubleshooting/Answers
    By deanvanalan in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 12-22-2011, 09:57 PM
  5. Newbie and I will have tech questions!!!
    By jazzmandolin in forum Technical Help Forum
    Replies: 7
    Last Post: 11-16-2010, 04:44 AM